Eşitleme Sorunu


Recommended Posts

Merhaba

Eşitleme Sorunu yaşamaktayım.

Hesabım ile giriş yaptığımda tarayıcı ayaları eski haline donup esitle dediğimde en son değişiklik yapılmış halini eşitlememektedir.Lakin hesab baglantısını kestiğimde en son haline geri donuyor. bu sorunu nasıl halledebilirim.

Chromde kullanırken istenilen zamanda senkranizasyon yaptıgınızda en son halini almakta maxthonda bu özel yok galiba?

Link to comment
Share on other sites

Merhaba, foruma hoşgeldiniz Serseri_1453 (:

Bulut şeması hesabınıza giriş yapmış durumdayken cihazdan buluta doğrudur. Giriş yapmamış durumdayken giriş yaparsanız da buluttan cihaza doğrudur.

Hesabınıza giriş yaptığınızda sizin kendi hesabınızdaki ayarlarınız, verileriniz, dosyalarınız eşitlenir. Çıkış yaptığınızda ise tarayıcı eski haline(hesap ile giriş yapılmamış haline) geri döner. Bu sizin güvenliğiniz ve verilerinizin korunması için gereklidir.

Lakin, hesabınız ile giriş yaptığınızda tarayıcının giriş yapılmamış şeklini görmek ve kullanmak istiyorsanız VE hesabınızdaki verilerin üzerine bunların yazılmasını istiyorsanız hesabınıza giriş yaptıktan sonra Ana menü > Araçlar > Kullanıcı verisini içe/dışa aktar > Kullanıcı verisini içe aktar > Maxthon Paylaşılan Hesap yoluyla verileri hesabınıza aktarabilirsiniz.

Önemli Uyarı: Hesabınıza giriş yaptığınızdaki bütün bilgiler/ayarlar/temalar silinip yerine oturum açılmamış durumdaki ayarlar/bilgiler/şifreler/temalar gelecektir.

Sormak istediğiniz başka şeyler de olursa veya yardım gerekirse bilze bildirmekten lütfen çekinmeyin.

Maxthon'a desteğinizi takdir ediyoruz!

Link to comment
Share on other sites

M4 yükleme ve hesap içine tüm ayarlarınızı, hızlı erişim, sık ve yüklemek için eklentiler için biraz zaman alabilir, ama bu sadece ilk kez olacağını ilk kez giriş yaparken. Eğer yavaş bir bağlantı veya yavaş makine varsa, birkaç dakika sürebilir.

(Birçok uzantıları ve Hızlı acccess kadranları var özellikle)

From google translate, sorry :)

When installing M4 and logging into your account the first time it may take a little time for all your settings, quick access, favorites, and extensions to load, but this only happen the first time. If you have a slow connection or slow machine, it may take a few minutes. (Especially if you have many extensions and Quick Acccess dials)

Link to comment
Share on other sites

Bu konuda bence biraz daha geliştirme yapmanız gerekmekte

uzun sure chrome kullandım hiç böyle birşey denk gelmedim hesab aktif yada pasif hiç farketmez direk olarak eşitleye biliyordum tarayıcının eski hale gelmesi kötu bir durum her ne kadar guvenlik için desenizde chromde aynı sorun olurdu chrome surekli eşiteleme yaparım otomatık bazen manuel bu sıkıntı yok bu konuda maxthon benden zayıf not almakta surekli id pw saklayan biri olarak bu benim için hayati önem taşımakta şifrelerimin kaybolması demek bazi uyelıklerın daha alamamam demek umarım anlatabilmişimdir derdimi...

Dediğiniz şekilde eşitleme yapıyor lakin eskisi gibi durmuyor

sık kullanılanlar penceresinde tBzziHt.png şeklinde gösteriyor ve alt kısmında cıkıyor sık kullanılanlar listesi tarayıcıda yaptıgım tum ayarlamalar örnek sol tarafdaki kenar çubugu normalda kapalı eşitlendikten sonra acık hızlı araçlar sekmesi sıfırda kurulmus gibi son olarakda kayıtlı şifreleri almıyor tekrardan girmem gerekiyor.

Maxthon tek sevmediğim kısmı bu eşitleme buna biran önce çözum getirirseniz sevinirim chrome kurup bır kac sıte ayar yapıp orda deneme yaptıgnızda ne demek istediğimi cok rahat anlarsınız.

Link to comment
Share on other sites

Serseri_1453 replied at 2014-7-31 17:00

Bu konuda bence biraz daha geliştirme yapmanız gerekmekte

uzun sure chrome kullandım hiç böyle ...

Maxthon dışında hiçbir tarayıcı güvenli değildir. Diğer tarayıcılar şifrelerinizi ve form doldurma verilerinizi şifrelemez; doğrudan başkalarının eline geçer ve kullanıma hazırdır. Maxthon ise, kimliğinizi kanıtlamadığınız sürece(yani hesabınıza giriş yapmadığınız sürece) size ait verileri, ayarları, şifreleri, temaları, favorileri vs. gizli tutar. Bunu en açık örneği; bir başkası diğer tarayıcılardan bütün şifrelerinizi kendi tarayıcısına içe aktarabilir, ama Maxthon'dan siz izin vermediğiniz sürece aktaramaz.

Sizin problem olduğunu düşündüğünüz şey, aslında Maxthon'un bir 'bulut' tabanlı tarayıcı olmasının -gerekliliğidir-.

Siz hesaptan çıkış yaptığınızda da bilgilerinizin kalmasını istiyorsunuz. Bu, Pasaport hesabının mantığına da güvenliğe de zıt bir anlayış.

Sizin bir hesabınız vardır ve tüm bilgileriniz orada tutulur. Bir başkasının ise kendi hesabı vardır ve tüm bilgileri orada tutulur. Tarayıcıya kim giriş yaparsa onun bilgileri görünür. Çıkış yapıldığında ise zerresi bile kalmaz.

Önceki cevabımda da belirttiğim gibi eğer tarayıcıya giriş yapılmamış şekildeki şifreleri, hesabınızla giriş yaptığınız duruma aktarmak istiyorsanız o cevapta belirtilen yolu izleyin.

Kullanıcının izni olmadan şifrelerin köşe bucak savrulmasını bekliyorsunuz ve Maxthon'un bunu yapamadığından dert yanıyorsunuz. Maxthon bunu yapabiliyor; ama ancak ve ancak siz izin verdiğiniz takdirde...

Desteğiniz için teşekkürler.

Yine herhangi bir sorunuzda yardım etmeye hazırız.

İyi günler (:

Link to comment
Share on other sites

Maxthon bunu yapabiliyor; ama ancak ve ancak siz izin verdiğiniz takdirde...

peki bunu nasıl yaparım bana bu lazım

önceki mesajınızdaki dediklerini yapmasına yaptım ama dediğim gibi şifreleri aktarmadı

.

Gelelim köşe bucak savurma işine öyle bişey yapmak istesem hesablarımı bugmenot sitesine bagışlarım:)

Link to comment
Share on other sites

Serseri_1453 replied at 2014-7-31 18:06 back.gif

Maxthon bunu yapabiliyor; ama ancak ve ancak siz izin verdiğiniz takdirde...

peki bunu nasıl yap ...

Söyledikleriniz neredeyse aynı kapıya çıkıyor ama (:

Sık kullanılanlar yöneticisi vasıtasıyla sık kullanılanlarınızı "20140731 From Guest Account" klasörünün içinden dışarı, yani ana dizine taşıyabilirsiniz.

Öte yandan Sihirli Doldurma verisi de, yani şifreler ve kullanıcı adları da içe aktarılıyor:

post-15183379-14315120467681_thumb.png

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.