Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

sepla932

Google Play ve Youtube'da resim sorunu [Çözüldü]

5 posts in this topic

Appgratis den bir uygulamaya girdiğimde Google eski halini geçiyor.Başka sekmeden girince ise yeni hali karşıma çıkıyor.Bunun dışında Google Playdeki ve bazı yerlerdeki(Youtube vs.) resimlerde çıkmıyor.Şimdi temiz kurulum yapacağım bakalım ne olacak sorunun ekran alıntısına bakabilirsiniz.

NVMQ2a.png

lYngPQ.png

JLPg85.png

Vp4JNB.png

6R3zGl.png

glm1RN.png

GnLrg3.png

0VO37Y.png

Not:Temiz kurulumdan sonrada aynı şekilde kaldı.Hatta belirli bir yavaşlama var.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Merhaba Melih (:

Görüntülediğin sayfalar Retro Kipi'nde olduğu için eski versiyonları karşına çıkıyor.

Adres çubuğunun sağındaki mavi yırtılmış kağıt simgesine tıklayarak Ultra Kipi'ne geçebilir ve web sayfalarını yeni görünümde gezebilirsin. Bir sayfayı hangi gezinme kipine alırsan, sen tekrar değiştirene kadar o kipte kalmaya devam eder.

Ultra Kipi ve Retro Kipi hızlı veya yavaş anlamına gelmiyor.

Retro, 2006-2007 yılları öncesi dizayn edilmiş web sayfalarının okunma çekrdeğidir.

Ultra, yeni gezinme çekirdeğidir.

Retro Kipi'nde adres çubuğunun sağında mavi yırtık kağıt simgesi olur; Ultra Kipi'nde ise sarı yıldırım simgesi olur.

Eğer bir web sayfası doğru görüntülenmiyorsa bu simgelere tıklayarak kipler arası geçiş yapabilirsin ve söz konusu web sitesi için en doğru gezinme modunu ayarlayabilirsin.

Görüşmek üzere!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kısaca ben Ultra modunuda Retro modunuda biliyorum hatta Youtubeda video takılıyorsa Retro moduna atıyorsun ama ben atmadan kendisi atıyor.Mesale Youtubeda Ultradayken Play Storeda Retro hatta Youtubeda Ultradayken Kullanıcı Resimleri gözükmüyor dikkayle bakarsanız.İlginiz için teşekkürler şimdiden.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Öyleyse proxy ve DNS ayarlarıyla da ilgili olabileceğini düşünüyorum. Denemekte fayda var (:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorunu çözdüm sorun DNS kaynaklıymış bilgisayarın ve telefonun dns ayarını ayrı ayrı 8.8.8.8 8.8.4.4 yaptım zaten çoğu kişi nasıl yapılacağını biliyor.Sizede olmuşsa DNS sinizi değiştirirsiniz.

Share this post


Link to post
Share on other sites