-ody-

Updated User Agent

98 posts in this topic

I still have problems with google photos. I cant see properly all functions related to the photo edition and sometimes it gets stuck.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, munkitkat said:

I still have problems with google photos. I cant see properly all functions related to the photo edition and sometimes it gets stuck.

Please make sure you are using the latest versions MX4.9.xxx .This branch of Maxthon comes with an updated core ...This problem shouldn't be present in the latest version.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, livioflores said:

Hi!!
How can I use these User Agents?

Go to advanced settings, and you can change your user agent to an already existing one or a customized one (see list top of this thread).

Be aware that this changes are for all tabs, and unless you encounter some troubles with the display of a particular site, I recommend to use the default user agent (no UA checked in settings), different user agents may cause some sites to not dilsplay properly

ua.thumb.png.53fc51041e0624c004fa5b2b728

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi guys !

Latest version of Chrome in the UA is : Chrome/49.0.2623.112.  and not Chrome/49.2623.0.112 as stated !

Thanks to Oeil de Lynx who spotted the error in the French forum...

 

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

UA's Corrected. My fault. Typographic error and then Copied and pasted. Well spotted Oeil de Lynx.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Chrome just updated itself on my machine to 50.0.2661.75 m if that will make a difference in one's UA.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites