Search the Community

Showing results for tags 'winpc issue'.

Found 160 results

  1. I am trying to entering to this website to confirm if it is valid or not ! My question is What's wrong ???? here the pictures
  2. I love using Maxthon (version 4.4.4.2000) but it has suddenly begun to behave badly and is irritating me. My favourites, my RSS feeds and even my opening page details have all disappeared and have been substituted by earlier ones that I have abandoned a long time ago. I can get the current ones back but what a nuisance it is! Each time I use the programme I have to run the download manager and enter my user name and password. Then the old details mysteriously re-appear. What's going on here? How can I get back to where I was so very recently? Following the FAQ about missing Favourites has not worked. I would be very glad to have some help with this.
  3. I've noticed that Feed Reader loses some items from my feeds. It is really sadly because I like Feed Reader's flat design and it works much faster that Feedly. For example, http://itc.ua/feed (sorry for non-English link) I've pointed missing items: 12052 12053 For other feeds it persists too but less often (~1 from 10).
  4. Just download a new version 4.4.4.2000 from website. But it will be mistake. ABP filters ads not better than AdHunter. But ABP need more RAM. And you cannot block something manually. I hate this version!
  5. hi ... i'am using mx4 and the problem is settings won't save even if it says "settings saved", I can't change the settings to the one I want and I can't set it to default
  6. I have problem with video playback on some pages, frame rate is something around 10-15fps whereas one CPU core is fully loaded (I'm using Intel i7). Example of such page is at aol.com - i get to it from the default Maxthon's home page Please try this one for example http://features.aol.com/video/who-will-win-big-2015-oscars Note: it uses flash for playback. Note: i've checked i'm having the latest version of flash according to this thread http://forum.maxthon.com/thread-13920-1-1.html The same plays absolutely fine in Chrome - no 'slugishness' and CPU usage is around 3-5% (of all 8 cores), Maxthon takes 15% (this is more than 1 complete loaded CPU core).
  7. How do I disable the Maxthon Pop Up Notifications that appear in the lower right? I'm running V4.4.3.4000. Thanks! I really do wish the search feature in the forum searched all words instead of just thread titles.
  8. Hi Guys, So I have this weird problem where when I try to get into Facebook (especially when there are posts and messages waiting for me), the site becomes very unresponsive to the point where I just have to close it and use a different browser in order to access the posts / messages. I have not seen this problem with any other website. The only way for me to view the post or msg is to just use a another browser like Chrome or Firefox. Just to cover my bases, I am running Windows 8.1 and Maxthon v 4.4.3.4000 (the latest version according to Maxthon:About.) If I do not have any new posts, or no one has attempted to message me, I can use the site just fine, but once someone does, and I click on the Facebook tab, or I open Facebook and there is a message / post waiting for me, the page will not load. I have tried many things to get past this, suck as simply closing the tab and opening anew. Nope. I have tried closing the browsers, rebooting (Why? Because nothing else worked! lol) Nope, nadda.) Clearing cache, history. Gone as far as to use CClearner to help clean something that may just be hiding..No way!.... Ok, So how-about clearing the cookies for Facebook? (F12/resources, use at your own risk if you aren't sure what you are doing) Clearing cookies did not help either. So guys as you can see, I don't know what or why I am having this problem and it's is only with Facebook, and only when there is a new post or personal message to me. Otherwise there is not problem moving about Facebook. If anyone can provide me with some suggestions, I would really be appreciated. It makes absolutely no sense to me what so ever. If I had to venture a guess as to the problem, I would say that it was either an issue with corrupt cookies, or corrupt cache, however, clearing these does not seem to help out at all, and that puts me at a huge loss. The worse part is clearing cleaning these does not seem to be helping me get past this. My only solution thus far is to just use another browser. I was looking through the forums, and I came a across another thread that I am not sure but could be similar to this. I am not real sure but since this problem seems was out there, It thought I would mention it anyway incase they are related, plus it would help silence those that think that people don't search the forums here before opening a new thread! Check out this link http://forum.maxthon.com/forum.php?mod=viewthread&tid=14593&fromuid=30707338 May not have anything to do with my issue, but who knows. Anyway, if anyone has any ideas please let me know!
  9. I have two monitors and i like to have World of tanks (full-screen 1360x768) and then Maxthon in the other monitor. When ever I switch to WOT then Maxthon minimizes. Both of my monitors are 1080p and Wot runs on my secondary monitor. Is their a fix for this or am I done for.
  10. Where does Maxthon store the default quick access backgrounds?
  11. Maxthon has recently been being seriously unresponsive, on both a decent laptop of which I've been using maxthon for many months, and even on a speedy desktop which has been using it for multiple weeks. I'm not sure what is causing this, but common forms of it are tab switching and tab refreshing lags a couple seconds. Sometimes opening a new tab will lag for a substantial amount of time; once the new tab would never load nor respond either indefinitely, surprisingly duplicating a working tab was the only way to browse then. And no, I'm not referring to tabs that have been cached into VRAM/SWAP, that's not the problem. Nor do I have many extensions nor any skin modifications that would affect performance.
  12. Vine.co

    Videos are loading on feed https://vine.co/feed but not playing, I have to go through 4 or 5 in the thread before one starts to play, or close the page and reload the page to have the videos to play but there is no sound.
  13. can someone please tell me why every once in a while videos n facebook stop working then magically work again? i mean it only happens with maxthon... and it's becoming annoying
  14. scenario: go to knowyourmeme.com website. Choose a very popular meme there. go to "View All Images" under "Recent Images". open multiple tabs for each image that you see, like so: open about 5 images in background tabs, scroll down, open more, scroll down, etc... do this till you have about 20-30 tabs. wait for all of them to load (finish the animated icon). Now, try to go to one of the opened tabs, preferably the newest/oldest one you've created. You'll see that it didn't load at all, and you might not even see it loading if you stay for a long time. On some cases, it will refresh itself on its own, but on some it will just stay blank. This doesn't occur only on this website, and it's not that my PC can't handle it. It also occurs on others. When it occurs, I notice that one process or two of Maxthon uses a lot of CPU, and doesn't stop. When I restart it, it goes back to normal - I visit each tab and it refreshes itself. other websites that it occurs on are when I open multiple articles from Android-blogs: http://androidandme.com/?nomobile=full http://www.androidauthority.com/ http://www.androidcentral.com/ http://www.androidpolice.com/
  15. http://www.maxthon.com/mac/ext/ it says .cxr i think but when i click on it to install it, it asks me to select a a program to open it with but when i select maxthon it does not work. help
  16. Hello. I must say that MX 4.4.4.1200 beta now runs much smoother with AdBlock Plus enabled. My compliments :handshake.
  17. I rec'd an email touting Adblock Plus. It looks good enough to be from Maxthon except for the dl. in the URL. When I search for Adblock Plus nothing comes up. Anyone have experience about this? i.e. If legit, does it work?
  18. hi, google maps works not in 3d mode. every time, i switch manualy to 3d, the browser falls back to lite-mode. version 4.4.3.4000 and newer.
  19. MAGICFILL

    I am using the latest version of Maxthon. Magicfill has never worked right. A lot of sites it never asks me to store password. Any help?????
  20. The problem with downloading from the resource www.ex.ua Downloads are often not completed.
  21. Is there anyone here experience Error 500: Response never closed when open some url using maxthon? FYI, I already tested open the same url with other browsers (Google Chrome, Firefox, Opera) and they work ok. I want to use maxthon because maxthon is lighter and faster than the other browsers, unfortunately I don't know how to fix this issue because I don't know which part that contains error. Please help.. I use maxthon 4.4.3.4000 on windows 8.1. Thank you in advance.
  22. Hello, I use the Romanian keyboard (the programmer) and I type diacritics. Example with these words: așteaptă urgență înapoi când I'm experimenting with posting messages on a blog. I can type and see all the special letters but after pressing post message, the result that is displayed is missing some characters (e.g. the second from the first word). By saving the text to a text file, I noticed that the UNICODE characters are not passed through to the blog server. I tried the Nitro web browser and this WORKS for all the letters. ----- UPDATE: I see that after I hit "post" on this thread, the result is that all the letters are correctly displayed. So, it will not reproduce on your edit form on your blog. Please try www.bursa.ro. This is where I saw the problems. And the site works with Nitro (I mean all letters are shown).
  23. Google+

    can't connect to Google+ via Youtube in Maxton 4 (I can't leave any comment on YouTube )
  24. Hi Guys, Ok, since some people here think I do not search the forums or Google before posting, I would like to start this post by stating clearly.. I HAVE SEARCHED BOTH THE FORUMS HERE AND GOOGLE!!! Sadly, I was not able to find anything that seems to address this issue. This either means that there isn't anything out there about this issue or the search criteria I used just did not match any of those that may be our there for this issue, so please then bare with it and please help me. So, here is the issue I have been running into with Maxthon. Let me start with some specs. I am using the latest Maxthon version available on the site on a Windows 8.1 64bit ROG Asus Laptop. What is happening is kind of odd so I hope I do a good job explaining the issue. I generally open Maxthon from the icon on the taskbar, though while I am surfing on the net, I will often right click and hit Open in New Tab. However, for some reason every so often, after a day of opening and closing Maxthon windows, I will notice that when I use another program and then want to go back to my Maxthon window which I know has a ton of tabs still open it appears to be gone. If I go look at my taskbar to switch back to Maxthon, it's icon is not shaded (when the icon is shaded, it kind of has a background shading to indicate that the program is up and running). If I click on the icon in the taskbar, a new Maxthon window opens, however, I was hoping it would open the Maxthon window as stated above that I know has a bunch of tabs running, though I know that when looking at the icon in the taskbar it does appear that Maxthon is close. So I close this newly opened, new, and clean window. If I use Alt+Tab to see all open windows, sure enough my Maxthon window that has a ton of tabs open does show and I can use Alt+Tab to get to it. This is the "issue" I do not understand. Why does Maxthon appear for all intents and purposed closed, clicking on the Maxthon icon just opens a new Maxthon browser window yet the window that I knew had to be chillin somewhere is there, but can only be reopened by using Alt+Tab? It's almost as if the Maxthon window gets orphaned. I can't think of any other way to describe the issue, if there even is an issue. A Maxthon window that is still open but has not way to get to it other then Alt+Tab........ I honestly can't recall any other program doing this to me and I am not sure exactly how this is caused. Has anyone else seen this or heard of this? It doesn't really cause and major problems cause once I realize what has happened, I have a work around, but the problem is, I have no way to re-associate the Maxthon window with any Maxthon icon, so while this window may still be running with all it's tabs doing whatever, no Maxthon icon claims ownership of the window so the only way to get back to the window is to Alt+tab which is where this problem does get a little frustrating. I would appreciate any replies...Is this something worth sending to Maxthon as a bug report? Not that I even know how to do that even if someone said yes! lol For those on the East Coast (New Jersey area), please be safe with all this snow and wind! I'm in central NJ and we already have over a foot and we are supposed to get anywhere for 2-3 feet with winds up to 60mph! I can't recall having a blizzard this much fun since the early 90's! I'm bummed cause they put us under a State of Emergency so now it's against the law for me to go and play with my new Toyota FJ Cruiser in 4x4 out in the snow! LOLOL Hey thanks again everyone!
  25. Favorites

    Hi, I have a lot of favorites (too much) - but I don't want to delete them all. But when I'm starting with Maxthon (= execute Max.) I want to load only a few favorites - and when it is necessary then load some other librarys (containing favorites). How can I manage this? Hoping for Your solution (answer) With regards : Martin