mert41994

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

 Content Type 

Profiles

Forums

Release Notes

Bug Tracker

Help page

Help page-CN

Release Note5

Rules and recruitment

Release Note6

Everything posted by mert41994

  1. Şirketinizdeki internet bağlantısı sadece belli sitelere açık diğerlerini engellediyse belki ondan dolayı bir sıkıntı çıkmış olabilir. Cep telefonunun internetini kullanarak bir de deneyin eğer senkronize oluyorsa sıkıntı dediğim gibi
  2. Merhaba arkadaşlar. Malum Whatsapp Web sadece Chrome destekli çıktı ve başka tarayıcılarda henüz kullanılamıyor. Bende Maxthon'un yeterince destekli olduğunu bildiğimden kullanıcı dizini (user string) i Chrome'a göre ayarladım, muhtemelen buradaki forumlarda da Chrome kullanıyorum gibi görünecek ama, bu ilk baştaki sadece Chrome destekliyoruz ekranını atlattım. Ancak tam loading ekranında herhangi bir ilerleme olmuyor. Acaba bunu da bir şekilde atlatma şansım var mı? Google Inbox'da aynı bu şekilde ama mis gibi kullanabiliyorum sadece dizini değiştirerek, Whatsapp'a da çözüm bulsam tamam.
  3. furkanavshar replied at 2015-1-23 13:09 Evet; WhatsApp Web özelliği, internet tarayıcı üzerinden WhatsApp iletileri gönderip almanı ... Tahmini ne kadar sürer? Onaylanması falan mı gerekecek yoksa birşeyler eklenmesi mi gerekli tarayıcıya bilginiz var mı?
  4. Sanıyorum şu tarayıcıların siteye gönderdiği, kendilerini tanıtmak amaçlı, bir metin var. O son sürüm Chrome'a göre yazılırsa Maxthon'da açılır. Webkit tabanlı zaten.