7twenty

Vice Admin
  • Content count

    4,687
  • Joined

  • Last visited

 Content Type 

Profiles

Forums

Release Notes

Bug Tracker

Help page

Help page-CN

Release Note5

Rules and recruitment

Everything posted by 7twenty

  1. I want to retrieve hidden Maxthon history

    With all due respect, much of what you have described seems to be user error or unfamiliarity with how things work. The text field may not always open instantly. It's either something related to your connection (eg, if it's slow/latency issues) or more than likely an issue with Maxthon and the way it deals with the script that loads it. Just happened to me, for about 1 second, then showed the box. If it doesn't show at all, then you're using a custom user agent (almost certainly the Opera or IE6-11 options). In which case using the default user agent will fix it. Because it doesn't work like that. You need to drag/drop into the box that clearly says "Drag files here to attach" with the image of a paperclip. Because again, as it clearly states "existing attachment" - meaning one you've attached previously. Click the "choose files..." link. A windows dialog should show from which you can find your file on your system.
  2. I want to retrieve hidden Maxthon history

    History.dat / History_Part_[number].dat Maxthon reading the files, as no other program can without the encryption key.
  3. I want to retrieve hidden Maxthon history

    Correct. But that is a backup of the corrupted data. Valid files are named History.dat for the current file, and History_Part_[number].dat for previous files. Also I believe history data files are encrypted, so there's even less chance of getting data out of it without MX being able to access it. Given that the files only contain about 1-1.5 months of history data, I can only recommend you forget about this and move on.
  4. My Maxthon is no longer collecting website icons

    Delete the siteIcon.dat and siteIcon-randomnumber.dat files. Run the "update site icons" option in the favourites menu. It should restore all your icons in the favlist and elsewhere. It's a backup of the original file before it got corrupted. The data is there, but because it's corrupted new data won't get added properly and MX gives the error. Fix is as noted above.
  5. MX5 skin ideas

    Bahahahahahhaha Seriously this guy...
  6. http://forum.maxthon.com/index.php?/release-notes/ I'd not update to MX5 as linked by BugMiss006, at least until it get's out of beta.
  7. Updated User Agent

    I've been using the following for quite some time: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Maxthon/4.9.3.1000 Chrome/39.0.2146.0 Safari/537.36 It's actually just the default UA with the correct OS version for my system (win10). Haven't had issues with any sites. Only one that comes to mind is occasionally a video might not play on Facebook. But reloading normally fixes that. And it is quite rare - not sure if it's UA related though. Otherwise I haven't run into any of the issues you mentioned using the above UA.
  8. Just did a search and scrolled down about 20 times.. no crash. And that's with 10 other tabs open. Can't confirm if it's an issue with logged in accounts though.
  9. Because they interact with the pages. If there is something wrong with, or the extension has issues or has a conflict with a site it could lead to crashes. If you don't use any, then we can discount that. Clear cache and update to the latest version
  10. Address Bar Missing on QuickAccess

    Discussed here: Thread closed - duplicate & wrong section
  11. Update to 4.9.3.1000 Which sites are causing the crashes? Disable extensions.
  12. about:blank error when logged in

    What happens when you open a new tab (ctrl+t)? What happens when you go to mx://newtab ?
  13. Testing the whatsapp site shown,I can't login, but the page is fine when going to the login page. Try disabling ALL your extensions and only open that one site. If that doesn't work, logout of your passport account and test again.
  14. Animated GIFs not working

    They don't look like anything i've seen Maxthon show. I'm thinking it's quite possibly a setting in YahooMail that is disabling them. Do any of the GIFs on this site work or do they show the same?
  15. Sidebar Favorites

    Hmmm, this is quite nice. I'm wondering if there's a way to update or change the css to make it better as a fav's list, instead of the infobox style...
  16. Adobe Support

    I can only suggest trying that again, as I've tested that countless times and it has never, ever not worked if done properly. Try the automated version linked as well to ensure it's not something you're doing (if you haven't already). When you go to http://www.adobe.com/software/flash/about/ do you see the bouncing cube? Enter %appdata%\Maxthon3 into a windows explorer window, and keep a copy of that folder that opens up. You can then uninstall/reinstall, then copy back the folder and all your data should all be back again when you start the new install. Other option is to create a passport account and import the data to that. Then whenever you sign in it will be imported from the cloud.
  17. Freeze on browsing

    How odd, tested this the other day and had the freezing issue. Tried 2 different pages scrolling through the images and can't get it to freeze today?
  18. Won't work. The problem is that Maxthon ignores the defined UA and spoofs another preset one for particular sites. See the images above.
  19. Other sites that aren't google or facebook, eg maxthon.com or forum. See attached images. The UA as set in settings is: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Maxthon/4.9.3.1000 Chrome/39.0.2146.0 Safari/537.36 This matches what is displayed on the mx forum image, but google changes the chrome version to 49.x and adds WOW64 to the system string. I don't think this is unusual. Browsers are doing this more and more to ensure sites that are designed for a particular browser/platform work on another. Apparently android spoofs a Safari UA to ensure site compatibility. Seeing this is a desktop browser, it would be nice to have some more options to play with when it comes to advanced settings such as this.
  20. Upgraded and websites not allowing me to use maxthon

    Yes, but did it actually not work?
  21. Cannot login to extension page

    I was (still am actually) having the same issue. Apparently they changed something on their backend. I was asked to create a new account and all my data would be transferred... still waiting!?
  22. Really? I'm pretty sure i had it working just the other day on 4.9 on FB and didn't have an issue? will check later
  23. Thought i'd post this before you find out the hard way. Unfortunately there aren't very many users who are developers of extensions or know very well how they work. And MX dev's rarely (almost never) post in response to questions like this. So unless you can find it out yourself or there is a user who does know and replies, i doubt you're going to get an answer any time soon. Wish I could give you better info, but unfortunately that's the case.
  24. I've been there as well. Tried to do what i could about it... nothing happend. Seems to be updated now...downloads and runs fine.
  25. Irrelevant. You need to test using a clean version - no userdata. This was requested no less than 4 times. We need to determine if it's Maxthon or your userdata. That can't be done unless you test a clean version with NO userdata. You said you tried this 3 weeks ago. If you haven't done anything to try and fix/determine the issue, doing the same things over and over more than likely won't result in a different outcome. It doesn't have to and may not always ask. Use the Save Form option on the context menu when clicking in the username/password box, or ALT+1. That's normal. You can add a new general identity. When you double-click in the box you choose that option. I asked you to test this 1 week ago. If you don't understand what is being requested, ask for more info. I can't offer more than the above till we know where the issue is.