01151841

Newcomers
  • Posts

    5
  • Joined

01151841's Achievements

Freshman

Freshman (1/10)

0

Reputation

  1. Merhaba Acizane bir talebim olacak. Favorilerde yada geçmişteki v.b yerlerdeki linklere tıkladığımızda yeni sayfada açtırabiliyoruz. Benim olmasını istediğim özellik şu şekilde Açılacak yeni tabın nasıl açılacağının kullanıcı tarafından seçilmesi Yani Yeni penceyi şu şekilde aç (altında seçmeli kutucuklar) 1. kutu Arka planda 2. kutu Ön planda ayarlarda Arka plan seçili ise aktif pencere olduğu gibi kalsın, tıklanan link aktif olmadan kendiliğinden yeni pencerede açılsın. ayarlarda ön planda seçili ise tıklanan pencere aktif hale getirilsin. Bilmem anlatabildim mi ? Bu sayede mesela favorilere tekrar geriye dönmeye gerek kalmadan 5-6 sayfayı arka arkaya açabiliriz.
  2. Altiris, Symantec firması tarafından sunulan client bilgisayarlara setup paketleri göndermeye yarayan server arayüzüdür. Resimde de görüleceği üzere sol tarafta setup paketleri mevcut ve seçim yapıldığında sağ tarafta paket içeriği, paketin gönderilmiş olduğu bilgisayarlar v.b. detayların olduğu sayfa görüntülenemiyor. Cookie temizliği, Ultra - Retro değişimi, AdHunter'ın disable edilmesi gibi seçenekleri denedim fakat başarılı olamadım. kullandığım versiyon 4.4.3.3000 Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  3. Merhaba Yardımınız için çok teşekkürler. Şu anda stabil şekilde çalışıyor. Kolay Gelsin
  4. furkanavshar replied at 2014-12-3 05:34 Merhaba, foruma hoş geldiniz (: Oldukça eski bir sürüm kullandığınız görülüyor. Şu an k ... Merhaba Verilen linkten güncellemeyi yaptım fakat durum aynı. Login ekranı ok fakat login olduktan sonra durum farklı. Resimlerde görüntüler mevcut. Adres bu şekilde https://servicedesk.uk.fujitsu.com/CAisd/pdmweb.exe Teşekkürler
  5. Herkese Merhabalar Şirket için kullandığımız TRIOLE ServiceDesk arayüzü ve içeriğiyle beraber kullanılamıyor. Herhangi bir bilgisi olan yada kullanabilen var mıdır? Teşekkürler.