SUBLIMIS

Newcomers
  • Posts

    20
  • Joined

 Content Type 

Profiles

Forums

Release Notes

Bug Tracker

Help page

Help page-CN

Release Note5

Rules and recruitment

Release Note6

Posts posted by SUBLIMIS

  1. maxhtonla sekme sayısını artırdığım zaman genelde sorun yaşıyorum zaten ama iki gündür sekmeleri artırdıktan sonra hepsini kapatsam dahi tarayıcı aşırı derecede yavaşlıyor hatta kilitleniyor. diğer tarayıcımla da denedim ama onda sorun yaşamıyorum. (pcde sorun yok yani) bu durumu benden başka yaşayan var mı?

  2. dns değiştirmek için dnsjumper programını kullanabilirsin. ip değiştirmek için de ücretsiz vpn programları var. (vpn programları güvenilir değil vpn kullanırken bankacılık gibi hizmetleri kullanmayın)

  3. Toros37 replied at 2015-2-27 19:33 back.gif

    Verdiğiniz bilgi için teşekkürler.

    Şu halde bu tık bizde devamlı seçili mi olsun yoksa seç ...

    kgdp kullanıcı alışkanlıklarınızı kaydedip istatistiksel olarak diğer kullanıcı verileriyle kıyaslanmasını sağlıyor. kısaca kullanıcı verilerini toplayıp eksikleri, en çok kullanılanları v.b şeyleri değerlendiriyor.

  4. yeni özellikler yerine varolanın stabilize edilmesi ve geliştirilmesi taraftarıyım. neredeyse işletim sistemi ve beraberinde gelen paket programların tamamı muamelesi yapılacak. neticede bu bir tarayıcı ve üzerine eklenen herşey biraz daha karmaşıklaştıracak ve yavaşlatacaktır. bu kadar donanımlı haliyle bile hızdan taviz vermiyor. o yüzden bu tarayıcıyı sevin sevdirin. reklam avcısı ihtiyarladı biraz ona da yardım edin.