SUBLIMIS

Newcomers
  • Posts

    20
  • Joined

SUBLIMIS's Achievements

Freshman

Freshman (1/10)

1

Reputation

  1. derdi27 replied at 2015-4-8 01:17 Sekme sorununu bir tek ben mi yaşamıyorum şuan denemek için 20 sekme açtım, arka planda 2 adet ... sizin sürüm ne? 4.0 görünüyor ama ben öyle bir sürüme hiç rastlamadım.
  2. sekmeleri kaldırmıyor. devlet buna bir şey yapması lazım.
  3. sanırım Mx 4.4.5.600 Beta versiyon daha sağlıklı.
  4. sorunlar sıklaşmaya başladı. donup kalıyor. her seferinde belki bilgisayarda problem var diyorum ve başka bir tarayıcıyı açıp deniyorum, sorunsuz çalışıyor.
  5. maxhtonla sekme sayısını artırdığım zaman genelde sorun yaşıyorum zaten ama iki gündür sekmeleri artırdıktan sonra hepsini kapatsam dahi tarayıcı aşırı derecede yavaşlıyor hatta kilitleniyor. diğer tarayıcımla da denedim ama onda sorun yaşamıyorum. (pcde sorun yok yani) bu durumu benden başka yaşayan var mı?
  6. uzantıyı denedim. gerçekten işe yarar. eline sağlık. (biraz önce olumsuz bir yazı yazmıştım ayarlar açılmadığı içinmiş, şu an sıkıntı yok.)
  7. masaüstünde severek kullandığım maxthonu maalesef androidde kullanamıyorum. yenile butonunun şekli bile kullanımı zorlaştırıyor. stabilite konusunda da chrome'a göre epey geride gibi.
  8. kredi birikiyor. kredilerle ne yapılacağı konusunda da kimsenin bilgisi yok. ilerde bir proje var deniyor ama uzun süredir ses yok. benim tahminim bulut depolama alanı verecekleri yönünde.
  9. dns değiştirmek için dnsjumper programını kullanabilirsin. ip değiştirmek için de ücretsiz vpn programları var. (vpn programları güvenilir değil vpn kullanırken bankacılık gibi hizmetleri kullanmayın)
  10. Toros37 replied at 2015-2-27 19:33 Verdiğiniz bilgi için teşekkürler. Şu halde bu tık bizde devamlı seçili mi olsun yoksa seç ... kgdp kullanıcı alışkanlıklarınızı kaydedip istatistiksel olarak diğer kullanıcı verileriyle kıyaslanmasını sağlıyor. kısaca kullanıcı verilerini toplayıp eksikleri, en çok kullanılanları v.b şeyleri değerlendiriyor.
  11. dünyanın en nezih forumunda yeni bir turkishmusic.org vakası mı doğuyor? şaka bi yana fazla kaşımayın daha çok göze batıyor.
  12. derdi27 replied at 2015-1-12 07:17 en belirgin fark, en çok dert yandığımız "reklam avcısı" yerine "ABP" ad-blok plus getirilm ... teşekkür ederim. adblock harika olacaktır.
  13. merhaba, beta sürümünde v4.4.3.400'e göre belirgin farklar var mı?
  14. adblock plus'ın müjdesini almıştık daha önce. holosko artı bir miktar para versek ghostery de gelir mi? ya da hali hazırda böyle bir eklenti var mı?
  15. furkanavshar replied at 2015-1-3 12:01 Merhaba SUBLIMIS (: Müjdemizi isteriz, ihtiyar Rklm Avcısı özelliğimiz bir sonraki sürümde ... acayip sevindim. en beğendim eklenlentidir. bir de sizin sürüm Maxthon 4.4.4.600 bize neden Maxthon 4.4.3.4000