malican

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

malican last won the day on April 26 2018

malican had the most liked content!

malican's Achievements

Freshman

Freshman (1/10)

1

Reputation

  1. furkanavshar replied at 2015-1-3 14:46 Merhaba malican, foruma hoşgeldiniz (: Linux sürümlerimiz hızla geliştirilmeye devam ediyor. D ... beklemedeyiz ama epey sürdü be yaa
  2. İyi günler arkadaşlar, Maxthon Linux sürümleri neden ilerlemiyor. Maxthon Linux desteğini çekti mi yoksa durdurdu mu? Windows sürümlerinde gördüğümüz ve Maxthonu Maxthon yapan element ve özellikler malum Linux sürümlerinde yok. O halde Maxthon kullanmanın pek bi anlamı kalmıyor işin açıkçası. Ama alışmışız öte yandan vazgeçemiyoruz. Sizden talebimiz, bu konuyu ilgililere taşımanız ya da iletmenizdir. Şimdiden teşekkürler.
  3. We will be waiting for a new debian maxthon version or an update! Have a look the differences between maxthon versions that for the answers on the forum! My version is Maxthon 1.0.5.3, No.1MaxthonFans' version is Maxthon 4.4.3.3000! This is unbelievable! Please help global moderators!:curse: :victory:
  4. Türkçe destek sayfası ve destekçilerini görmek çok güzel oldu. Sizden ricam PARDUS için kullanabileceğimiz son sürüm bir Maxthon tarayıcı hazırlanmasına vesile olmanızdır. Şimdiden kolay gelsin.