rick.lane

MX Master
  • Content count

    365
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

108 Excellent

1 Follower

About rick.lane

  • Rank
    Junior Mage

Profile Information

  • Gender Male
  • Location Colorado, USA
  1. Hmmm: I get this (MX 5.3.8.900beta portable)
  2. Repeated issues

    And which versions are you talking about?
  3. MX 5.3.8.x versions are still very much beta and are not finished products. If you want everything to work, continue to use 5.2.7.x versions. I also recommend only using portable versions of betas, especially the 5.3.8.x versions, so that one can keep their working stable version intact while testing the betas without affecting the data folder at Roaming\Maxthon5.
  4. Tiles

    You can group tiles together using drag and drop instead of having separate pages. Play with it and set it up to accomplish what you want. I have the 8 across the top for my most often accessed sites and then I have 16 groups below, plus a few single tiles, which correspond to the various pages I used to have in MX4.
  5. Can't stay connected

    What version of Maxthon are you using?
  6. The status bar can be reset by going to Menu>Skins>Status Bar and then check the boxes for the items you want displayed. Not sure why they go away when you switch languages but I experience these items gone from time to time but unfortunately I wasn't paying close enough attention to determine what I did to make them become unchecked.
  7. Web page sign in issues

    I am using 5.2.7.2300 portable and do not have that problem, though I purposely log out of most sites when I leave them for security reasons. But the sites I stay logged into remain so when I restart the browser. Plus I also use Passkeeper which auto fills my user name and passwords on those sites that require a new sign in. Possibly your data file at %appdata%/Maxthon5 has been corrupted during your testing of the various beta versions. That is why I always use the portable version to try beta versions since the data file is contained in the folder for each version and not used by other versions, as the installed versions do. And also, if using just portable versions and one encounters problems such as this, one still has the version that they were using to simply go to and use instead with no necessity of reinstalling an earlier version.
  8. what is going on

    I seem to stay logged in on the very few sites that I do that with. Like Karajan says, I log out for security reasons on most sites that I need a password for to log in and on many they log me out automatically if I haven't made any moves in a while. But I just checked on the two sites I don't regularly log out on, and after 3 days since I went there, I was still logged in. So now the question is, why does it happen to you, Tony? And why does that make it "unusable"? Passkeeper works for me on most sites so logging back in isn't a big deal.
  9. what is going on

    How are the 5.2.7.2100 and 2200 unusable? They both work fine for me and I am using 5.2.7.2200 portable right now to write this and view the forum.
  10. Skins for MX 5.1.2.3000 [Customizables]

    Thanks for your quick response. Don't know what you did, but re-downloading the file and applying the extracted files solves this issue! Thank you very much.
  11. Skins for MX 5.1.2.3000 [Customizables]

    I'm starting a new post so as not to be lost if I edit a previous post. Wilser, I have found that applying your "Alpha Tab Bar below The Bookmarks Bar" skin to Mx 5.1.0.1400 causes my Maxthon Multisearch to display improperly. It displays the proper results but it is only in the right hand side of the results window and can not be moved via the lower scroll bar or stretched by dragging. Using a single search such as Google or Bing results in a properly displayed search result, filling the whole window. Hope this screenshot helps explain the issue. Not sure why this happens only when I apply your skin. I discovered that the skin affects this because I was testing a newer 5.1 internal release and Multisearch worked fine right after installing. But after I decided it was okay to apply your skin, that's when I discovered this issue was still there. I can post some other screenshots if that helps with your being able to diagnose this issue. Thanks as always for your skin work.
  12. Skins for MX 5.1.2.3000 [Customizables]

    Thanks for the updates AND for the detailed answer to my query showing all of the file changes in the new versions files. Above and beyond.
  13. Updated User Agent

    After pasting in the new updated UA, uncheck the box to Use Customized User Agent and then check it again; the settings are saved message will appear at the top of the page
  14. Skins for MX 5.1.2.3000 [Customizables]

    Chiming in with something that occurred to me and I see that there has been some recent activity on this thread. I was curious if you, Wilser, or anybody else knows if the folder and files used in these skins (start;UIHuge.dat;UIMain.dat) have significantly changed in their original form in these 5.1 versions such that using one of your skins (I like to use the Alpha-Tab Bar below the Bookmarks Bar one) by replacing these files with your modified files and folder might remove a new feature or something that I won't see if I use your skins? I haven't dug into these files and folder to know just what they do control so I'm just curious if these files and folder are updated in these new core versions, 5.1.0.x, which I have been testing for a few weeks now and that have now been released in beta to the forum, and subsequently will need to be updated for your skins. The skin I like to use appears to work fine for me in this latest beta, 5.1.0.1400, but I don't know if something new is being left out by using the old modified files and folder. As always, your skin work goes above and beyond and are greatly appreciated. Hopefully you are able to shed some light on this issue.
  15. Skins for MX 5.1.2.3000 [Customizables]

    Just updated to skin version 1.0.1 with tabs below address bar. Works fine with new beta 1400. Though I have to admit, I haven't yet seen what you may have updated from 1.0.0 and 1.0.1. I did notice something I had not noticed before and that was that the External Tools icon is not appearing in the toolbar even though I have it checked and links added to it. So, I went back to the original UI.dat etc and checked to make sure that it wasn't your skin that caused that and it is missing even in the original, so I guess I should post that somewhere where it will be noticed. Your skin is not the culprit and I haven't found anything that it doesn't render correctly, so again, good job and Thanks.