wOLVERINe

Members
  • Content count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About wOLVERINe

  • Rank
    Freshman
  1. Bad scrolling performance vs Chrome

    Yeah, those are on here as well. I'm wondering if I log out if Maxthon will reset to default settings... I'm guessing no Hmm.. You can't use Maxthon without an account...
  2. Bad scrolling performance vs Chrome

    Thanks for the capture... It's hard to see but I believe ya Only thing I can say is that with my tests I scroll a bit more aggressively. I start by just scrolling down not using page down but actual scrolling. And what really catches it is doing a "up, down, up, down, up" movement in 2 seconds. Basically a repetetive movement of scrolling half a screen up and down. You notice that the page can't keep up. If I switch to Retro, it keeps up with my movement perfectly. I'll do a capture when I get home. Is this possibly a settings issue? Should I delete my preference and try again? Even though this laptop has a fresh Windows install, I sync my Maxthon setting. So it could still get something that might be set wrong from the old Desktop computer?
  3. Bad scrolling performance vs Chrome

    Tried this on a fairly new Windows install (5 weeks) using Mx 5.2.7.2300 on my laptop. My old desktop computer has the same performance issue and it's on the latest 5.3.8.700. The User Agent did not improve performance on my laptop and I have yet to test it on my desktop... You can clearly see the difference between Chrome and Mx Ultra when scrolling.. One is smooth and the other one just lags.. ... again it's not even Chrome... Switch back to Maxthon Retro mode and it's super smooth.. So I'm not sure what's going on here.
  4. Hi, On the URL below I get very bad performance just scrolling down the list. If I toggle to Retro mode it's soo much better.. In Chrome it also scrolls smoothly.. Anyone know why? I don't even toggle between Ultra and Retro anymore.. I'm always on Ultra but was surprised that Retro was so much faster on this website https://www.aboutyou.nl/heren/schoenen/boots-en-laarzen
  5. 'invideo' buttons don't seem to work with Maxthon. If I open the same link in Chrome or Firefox it works.. It fails in IE as well. (Yes my Maxthon is in UltraMode) Here's something to test with You can click either on the left or right button/link in the video to continue on... As soon as you click it pauses the video. But honestly.. Since Maxthon 3.. I cannot remember any of these invideo buttons working.
  6. I haven't seen this happen with other fonts.. but then again I don't use many webfonts offline... Roboto though is one that's winning traction among many websites.
  7. Anyone noticing this?
  8. The 'Roboto' font is Google's main font (Android/Play Store website etc etc) However in Maxthon, If you have the font INSTALLED on your computer it looks HORRIBLE.. (Go to play.google.com and look at the titles between sections.. Bad AA etc etc.., It's very obvious on thin/light version of the font). If you DO NOT have the font installed, the browser grabs the webfont directly from Google's website and all pages with Roboto will render correctly. Yes, correctly. This has been a long time issue in Chrome as well, but has now been fixed. However it is still a problem in the latest Maxthon beta. To see the problem.. 1) Download and install the font: http://developer.android.com/downloads/design/roboto-1.2.zip 2) Put Maxthon side by side with Chrome.. 3) Go to https://play.google.com/store and compare the thin titles text between the two browsers.. Again.. You will ONLY see the difference if you have Roboto installed locally. Maxthon will render the font properly if you do NOT have it installed. And NO.. Uninstalling the font from my computer is not an option as I have to use the font in other application that are not web bound