• Facebook - cannot add photos to any albums


    SueKrueger13
    • Solved

    when trying to click on ADD PHOTO it does not do anything. I tried another browser and it's fine. so it's a browser bug. was wondering if there's a way to fix it? thank you!!

    000maxthonfb.png




    User Feedback


     

    Hi, SueKrueger13. Could you tell me the Maxthon browser version and computer system you are using? Those can help our staff to test this issue. Looking forward to hearing your reply.

    Share this comment


    Link to comment
    Share on other sites
    1 minute ago, BugSir006 said:

     

    Hi, SueKrueger13. Could you tell me the Maxthon browser version and computer system you are using? Those can help to our staff to test this issue. Looking forward to hearing your reply.

     

    Maxthon is the latest version (it's up to date)

    I have Windows 10.

    Share this comment


    Link to comment
    Share on other sites

    so.... a little more testing, it seems it is not only FB but also Mega.nz

    I cannot access the cloud drive section where my uploads are.

    I will keep reporting anything else I find.

    maxthon1.png

    maxthon2.png

    Share this comment


    Link to comment
    Share on other sites
    On 2016/7/21 at 10:09 AM, SueKrueger13 said:

    Maxthon is the latest version (it's up to date)

    Hi Sue,

    May I confirm with you that the latest version is 4.9 or Alpha version?

    Share this comment


    Link to comment
    Share on other sites

    I started a post on the same problem, I have V4.9.2 and latest flashplayer, Windows 10 and tried renaming and copying the flashplayer file as directed in another thread and nothing solves the problem. Videos in FB play ok, so I don't think it is a flash player problem, it is just adding photos. I also tried Opera and Microsoft Edge with no problems.

    Share this comment


    Link to comment
    Share on other sites
    4 minutes ago, BGFun said:

    I started a post on the same problem, I have V4.9.2 and latest flashplayer, Windows 10 and tried renaming and copying the flashplayer file as directed in another thread and nothing solves the problem. Videos in FB play ok, so I don't think it is a flash player problem, it is just adding photos. I also tried Opera and Microsoft Edge with no problems.

     

     

    videos don't load very well for me actually. I do believe it is a flash problem, however, updating and replacing does absolutely nothing.

    Share this comment


    Link to comment
    Share on other sites

    Odd, it seems no one wants to address this issue. I guess I will go back to Opera. I also can't get answers on how to back up the guest start page favorites.

    Edited by BGFun

    Share this comment


    Link to comment
    Share on other sites
    3 minutes ago, BGFun said:

    Odd, it seems no one wants to address this issue. I guess I will go back to Opera. I also can't get answers on how to back up the guest start page favorites.

    I'm using Chrome at the moment for things like FB and such. used Opera before. I hope they do get their stuff together soon, since I happen to like Maxthon. and I hope they add online history that is more than a few days, since I lost links in the past due to it; pc stopped working, had to get a new one and forgot to bookmark the things on the old pc before it stopped working so I lost those things. 

    oh well... 

    I just hope they are in fact working on fixing these current issues. until then, Chrome it is... 

    Share this comment


    Link to comment
    Share on other sites

    Today, I clicked on a FB live feed, I am getting "couldn't load plugin". This is frustrating. I too like Maxthon but these issues continue to crop up and then we don't get any answers from Maxthon on how to fix the problems.

    Share this comment


    Link to comment
    Share on other sites
    5 hours ago, BGFun said:

    Today, I clicked on a FB live feed, I am getting "couldn't load plugin". This is frustrating. I too like Maxthon but these issues continue to crop up and then we don't get any answers from Maxthon on how to fix the problems.

    yeah sadly. 

    Share this comment


    Link to comment
    Share on other sites

    If someone would tell me how to back up mu "Guest" Start Page favorites, I would back up all my links and passwords and re-install to see if that clears the problem. With no idea how to back up my Guest Page links and Passwords, I am stuck.

    Share this comment


    Link to comment
    Share on other sites

    Hi SueKrueger 13, I think this problem has been solved now. I test on same version today and didn't meet this situation. Photos could be uploaded smoothly.

    So we close this topic temporarily and if you have other question in future, please feel free to open another one again!

    Share this comment


    Link to comment
    Share on other sites
    On 8/26/2016 at 3:12 AM, BugMiss006 said:

    Hi SueKrueger 13, I think this problem has been solved now. I test on same version today and didn't meet this situation. Photos could be uploaded smoothly.

    So we close this topic temporarily and if you have other question in future, please feel free to open another one again!

    I will see if it is.ty

    Share this comment


    Link to comment
    Share on other sites
    19 hours ago, SueKrueger13 said:

    I will see if it is.ty

    OK. Do not forget to give a feedback after that :)

    Share this comment


    Link to comment
    Share on other sites
    On 8/29/2016 at 11:16 PM, BugMiss006 said:

    OK. Do not forget to give a feedback after that :)

    seems ok for now. ty :)

    Share this comment


    Link to comment
    Share on other sites

  • Pending = We are still working on this report.

    Solved = The issue has been fixed and the resolution will be available in the recent version.

    Closed = Feedback or opinion better posted on our forum for discussion.