• Sign in to follow this  
    Followers 0

    Black screen with 4.9.4.2000


    tomgabor

    I was using v.4.4.8.2000 and I could open 100+ sites, leave it so for 16h+ come back and everything was so how I left it. Since some websites are broken with it and couldn't watch videos online on specific sites I needed to upgrade to v.4.9.4.2000.

    After some time, it can be a minute or an hour and everything goes black, websites, new tabs, mx://last-visit/, EVERYTHING. Refreshing doesnt work, I need to close and reopen tabs but sometimes I need to close Maxthon to be able to surf the net. It's really annoying if you have open 200 tabs and there's another 200 in mx://last-visit/, so closing Maxthon and reopening the last 200 is really grueling.

    I'm using Win7 64bit and RX 460 with 16.11.5 driver.


    Sign in to follow this  
    Followers 0


    User Feedback


    Hi there,

    Sorry for late reply. Does it happen usually? or only sometimes? Repeated issue will help us test and identify the cause, so it will be better if you could give some more description about what operation you did before or after that.

    Thanks in advance, and very sorry for the inconvenience caused.

    Regards!

    Jelly

    Share this comment


    Link to comment
    Share on other sites

    I'm turning on my PC, open WinFast PVR2 to watch/hear TV. Start Maxthon and open http://g.e-hentai.org/ and check if there something new that I like, open all of them, scroll though them and close the ones that I don't like.

    I'm scrolling from the 1st opened page to the last and sometimes I get black screen before I reach the last opened page. If I get black screen then I reopen them. Now after that either i'll minimize Maxthon to watch TV or go play Phantasy Star Online 2. When there's advertisement in TV or i'm done playing PSO2 i'm checking e-hentai again, i'm bringing back Maxthon from the minimized state and I should see e-hentai's front page but instead I got black screen.

    This is what I do everyday. Now if I don't like anything new on e-hentai then i'll leave Maxthon open with 1-3 new tabs and mx://last-visit/ , it still gives me black screen after some time.

    Share this comment


    Link to comment
    Share on other sites
    On 12/13/2016 at 9:51 PM, Ralf542 said:

    I'm turning on my PC, open WinFast PVR2 to watch/hear TV. Start Maxthon and open http://g.e-hentai.org/ and check if there something new that I like, open all of them, scroll though them and close the ones that I don't like.

    I'm scrolling from the 1st opened page to the last and sometimes I get black screen before I reach the last opened page. If I get black screen then I reopen them. Now after that either i'll minimize Maxthon to watch TV or go play Phantasy Star Online 2. When there's advertisement in TV or i'm done playing PSO2 i'm checking e-hentai again, i'm bringing back Maxthon from the minimized state and I should see e-hentai's front page but instead I got black screen.

    This is what I do everyday. Now if I don't like anything new on e-hentai then i'll leave Maxthon open with 1-3 new tabs and mx://last-visit/ , it still gives me black screen after some time.

    Hi Ralf,

    I test this link from my side, but couldn't open the link you mentioned...Maxthon browser, IE, Chrome same situation.

    Could you double check the link? and actually I'm waiting for somebody else. Anyone who could open this link?

    Share this comment


    Link to comment
    Share on other sites

    After a while I noticed that with the old version the Task Manager said that Maxthon was using 5-6GB ram with ~300MB tabs. Now with the new browser 1-2 goes up to 1-1,3GB and disappears after a while. Maybe the problem is that Maxthon unloads the tabs from memory and when I move to those tabs I get black screen cuz the browser tries to load them from ram but it isn't there anymore. I don't monitor VRAM but it could be the same with it since right now maxthon is the only thing opened with ~80 tabs and it uses 886MB VRAM.

    Edited by Ralf542

    Share this comment


    Link to comment
    Share on other sites
    On 12/21/2016 at 8:16 PM, Ralf542 said:

    After a while I noticed that with the old version the Task Manager said that Maxthon was using 5-6GB ram with ~300MB tabs. Now with the new browser 1-2 goes up to 1-1,3GB and disappears after a while. Maybe the problem is that Maxthon unloads the tabs from memory and when I move to those tabs I get black screen cuz the browser tries to load them from ram but it isn't there anymore. I don't monitor VRAM but it could be the same with it since right now maxthon is the only thing opened with ~80 tabs and it uses 886MB VRAM.

    I think you are right in this case. Actually for MX4, our test team once tried more than 300 tabs running at the same time without problems hhhh.:wink:

    Share this comment


    Link to comment
    Share on other sites
    On 21/12/2016 at 8:17 AM, BugMiss006 said:

    Strange...why couldn't I open it..

    @7twentyCan you help check this issue?:D

    Probably because it's a porn site.

    I found another thread about this and have responded there:

     

    Share this comment


    Link to comment
    Share on other sites

  • Pending = We are still working on this report.

    Solved = The issue has been fixed and the resolution will be available in the recent version.

    Closed = Feedback or opinion better posted on our forum for discussion.